Friday, May 9, 2014

Pemenang "Cuti-Cuti Giveaway"

Assalamualaikum. . . . . 


nak bagitau nie,rose dah cek satu demi satu jawapan korunk semua...ternyata tiada seorang pown yang betul dengan siapa rose pegi bercuti,,dan ramai yang bagi jawapan kemana rose pegi dengan betul cuma yang xbetul dengan siapa...hehehe

Tapi xpe bende kecik je,,dengan siapa rose pegi bercuti haritu xkesah la siapa pown yang penting rose happy kennnn...so dengan ini rose dah buat keputusan,bahawasanya


Korunk semua layak dapat hadiah "souvenir" dari rose :)


TQ pada korunk yangsudi join segmen yang rose anjurkan :)


*sila komen nama blog untuk rose follow dan tinggalkan alamat korunk untuk pengeposan yang join segmen rose tu*

26 comments:

  1. http://adna2029.blogspot.com/
    nornazliana bt ab razak
    sekolah kebangsaan lumut
    jln iskandar shah
    32200 lumut perak
    0196692029

    terima kasih kerana sudi nk bg hadiah...nice tu meet u..

    ReplyDelete
  2. http://cenderahation9.blogspot.com/2014/04/cuti-cuti-giveaway.html
    -NURSHA
    -KOLEJ KEDIAMAN SUTERA INDAH,UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA,JALAN BBN 1/3,PUTRA POINT FASA 2,71800 NILAI NEGERI SEMBILAN.

    ReplyDelete
  3. nanti dah pos,bg tahu yer:)

    ReplyDelete
  4. tq cikrose!:) moga murah rezeki selalu...aminnnn

    kalau nana bagi alamat kat email boleh cikrose? huhu...

    http://nanakimie.blogspot.com/2014/04/cuti-cuti-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. roslisa_10@yahoo.com - nie email rose ye nana...terima kasih :)

      Delete
  5. ehehe.. terima kasih cikrose ^^

    http://syahiraceri.blogspot.com/

    alamat saya bagi kat emal.. ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ira,rose da dpt email ira :)

      Delete
  6. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/
    nanti alamat saya email ye

    ReplyDelete
  7. assalam..
    cik rose pegi mana? hehe

    http://iyqa92.blogspot.com/

    27 JALAN UNIVERSITI 1/2,
    TAMAN UNIVERSITI,
    35900 TG MALIM,
    PERAK.

    Cik Rose klu post bulan 6 gtau ek.. tuka alamat.
    sebelum bulan 6 alamat atas nie..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklaaa
      nnt rose update entry lain ya...hihihi :)

      Delete
    2. cik rose belum send hadiah kan? nak tuka alamat boleh?

      Delete
  8. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/04/cuti-cuti-giveaway.html
    mohd azman bin arsad
    no 761, jalan seri impian 1/17
    taman seri impian
    86000 kluang
    johor

    ReplyDelete
  9. http://kampung-kameq.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. cik rose sy tuka alamat ya..

    28 lorong bendahara 1,
    telok air tawar,
    13050 butterworth
    pulau pinang

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat semua pemenang!😊
    Salam kenal Rose.. Dtg melawat sini dari segmen promot blog Deno.. Done follow..😊
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  12. Hai cik rose! nice blog. sydtg dr blog dayang deno :)

    ReplyDelete
  13. Bestnye souvenirr, salam perkenalan :)

    btw amy datang terjah dari Blog Dayang Deno, Entry Promote Bloggers #Part1, amy ni 18 ^_^

    ReplyDelete
  14. Salam ziarah.. Dtg lawat rose
    www.lydiamiza.com

    ReplyDelete
  15. Alamak, terlambat nak join. Tapi takpelah, Kiera datang dari blog dayangdeno. Salam Ukhwah. Follow sini #39 :)

    ReplyDelete

© Copyright 2014 Reserved to Rose l Designed by DayangDeno